...

Για Σχολές Οδηγών

Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τα Cookies στον Browser. Χρησιμοποιούνται για να έχετε στατιστικά αποτελέσματα στα Τεστ, και να βλέπετε την πρόοδό σας. ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! στον δικό μας SERVER.

Το δικό σου Site (Ιστοσελίδα) για τα ΤΕΣΤ

ΔΩΡΕΑΝ !


Με πολύ εύκολο τρόπο, σας δινουμε την δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας TEST DRIVE site για τους μαθητές σας.


Τι χρειάζεται να κάνετε?

1. Θα χρειαστείτε ένα μικρο εικονάκι για Logo περίπου 200 x 60 pixels για να το χρησιμοποιήσετε ως Λογότυπο (με την φίρμα σας) (Προαιρετικό).

2. Μια μεγάλη εικόνα για Header ώστε να δώσετε προσωπική αίσθηση στον επισκέπτη σας (μια εικόνα χίλιες λέξεις) (Προαιρετικό).

3. Ένα κείμενο Trailer που θα εμφανίζεται κάτω απο τις Ερωτήσεις των ΤΕΣΤ για μήνυμα προς τους μαθητές σας(Προαιρετικό).

4. Εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ στο δικό μας site (Υποχρεωτικό). Και αμέσως μέσω email θα λάβετε την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, οδηγίες για τον κωδικό σας καθώς και ένα ένα Link (URL) με κώδικα HTML......και αυτό είναι όλο.

 

Τον Κωδικό που θα είναι του τύπου π.χ http://testdriver.gr/nnnn (όπου nnnn = αριθμός) θα μπορείτε να το στείλετε σε μαθητές και φίλους.

Τον Κώδικα HTML μπορείτε να τον εισάγετε στο δικό σας site (ιστολόγιο, Blog, Facebook, Twitter κλπ).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Η εγγραφή σου δίνει αυτόματα την δυνατότητα να ανεβάσεις τις φωτογραφίες και το κείμενο ώστε να εμφανίζονται στο δικό σου TEST DRIVE και φυσικά μέσω της σελίδας Σύνδεση μπορείς ανα πάσα στιγμή να αλλάξεις το κείμενο, το Λογότυπο και την μεγάλη φωτογραφία.

 

Στην Συνέχεια όποιος επισκέπτης έρθει έστω και μια φορά μέσω του δικού σας Κωδικού ή απο το δικό σας Link στο δικό μας site, θα βλέπει το δικό σας TEST DRIVE, το δικό σας Layout (δηλαδή την δική σας μεγάλη φωτογραφία (Header), το δικό σας Λογότυπο (Logo), και μέσα στα TEST θα διαβάζει το δικό σας μήνυμα (Trailer).

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ : Δεν επιτρέπονται άσεμνες φωτογραφίες και λέξεις στο κείμενο που προσβάλουν ή συκοφαντούν ή γενικά είναι άσχετα με το αντικείμενο και τον σκοπό αυτού του site.

 Social Media - Προβολή

Όπως καταλαβαίνετε η συντήρηση του site γίνεται μέσα απο τις πενιχρές διαφημίσεις του google.

Θα ήταν χρήσιμο, και θα βοηθούσε στην παραπέρα εξέλιξή του site, να μας προωθήσετε στις δικές σας ομάδες στα social media. Βάζοντας απλά τον κωδικό που θα προβάλει ταυτόχρονα την Σχολή σας με τα προτεινόμενα λογότυπα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την όποια συνεισφορά.


FREE Application Android Phones

Κατέβασε την εφαρμογή για το κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ, και κάνε την εξάσκησή σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.