Testi i autoshkollës Shenjat rrugore testkok Greqi

Mënyra më e lehtë dhe më e besueshme merrni patentën tuaj të shoferit në Greqi!

τεστ σηματα φορτηγου
σηματα αυτοκινητων εξετασεις

Vetëm suksesi nuk mjafton për sukses, ju duhen edhe mjete!

Ne ju japim mjetet për të pasur sukses 100% në provime për të marrë lejen e drejtimit ose Certifikatën që dëshironi.

 • Ju do t'i mësoni të gjitha pyetjet lehtë, me zgjuarsi dhe shpejt.
 • Në çdo kohë ju keni kontroll mbi progresin dhe njohuritë në materialin e provimit.
 • Ju keni faqen tuaj në internet me rezultate të hollësishme.
 • PA LOGIN ose REGJISTRIM dhe me mundësinë (nëse dëshironi) traineri mund të shoh rezultatet dhe progresin tuaj.

Σχολες Οδηγων

Αφορούν τη Σχολη Οδηγων, τον Εκπαιδευτή και τις Σχολες ΣΕΚΑΜ και ΣΕΚΟΟΜΕΕ

θεωρητικα μαθηματα οδηγησησ  Για τον Εκπαιδευτη     σηματα οδικης κυκλοφοριας τεστ  ΕΝΤΥΠΑ

Teoria

Këtu do të gjeni disa video nga seksionet e teorisë, Shenjat e Trafikut dhe pjesët mekanike të prera të automjeteve.

 • GJITHA
 • GJITHA
 • PAJISJET
 • Kryqëzim
 • Video
βιβλιο οδηγησης αυτοκινητου

Video

Δικυκλο, μοτοποδηλατο, μοτοσικλετα

test drive kok

Διαγραμμισεις

Οριζοντια σημανση

τεστ διπλωμα οδηγησησ

Συντηρηση οχηματων

Μηχανολογια

pyetjet e patentes

Διασταυρωσεις

Εφαρμογη ΚΟΚ

διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου

Ρυθμιστικες Πινακιδες

Καθετη σημανση

σιματα οδικισ κικλοφοριασ

Μηχανολογια

Συντηρηση

π ε ι φορτηγων

Κανονες

Διασταυρωσεις

εξεταση σηματα οδηγησησ

Video Ερωτησεις

για Αυτοκινητο

σηματα αυτοκινητων εξετασεισ

Πινακιδες Κινδυνου

Καθετη σημανση

μαθηματα οδηγησησ κοστοσ

Συντηρηση

Μηχανολογια

τεστ οδηγησησ υπουργειου

Πληροφοριακες Πινακιδες

Καθετη σημανση

διπλωμα οδηγησησ φορτηγου

Διασταυρωσεις ΚΟΚ

Εφαρμογη κανονων

Pyetje të shpeshta

 • Këto janë pyetjet në libër me vetëm dy përgjigje të zgjedhura, në mënyrë që të jetë më e lehtë për ju të përgjigjeni saktë.

 • Shtë simulimi 100% i aplikimit zyrtar të provimeve të kryera në adresat e transportit lokal. Për secilën leje drejtimi ka materialin përkatës (librat) që mund të studioni ose të ndiqni seritë e trajnimit që ne ofrojmë.

 • Ne i kemi ndarë pyetjet e librit në Kapituj për ta bërë më të lehtë për ju të studioni një seri pyetjesh të ngjashme. Në kombinim me shënimet tona mbi teorinë, teoria bëhet më e kuptueshme.

 • Shtë materiali i pyetjeve të çdo libri, i ndarë në mënyrë harmonike, me pyetje dhe përgjigje fikse. Të kesh një ritëm të ngadaltë dhe të qëndrueshëm të leximit dhe studimit.

 • Do të jetë shumë e dobishme për ju të filloni me TESTIN E LEHTE, pastaj të praktikoni KAPITULLI PYETJET. Pastaj mund të praktikoni në TESTET PROVË ose në TESTET ZYRTARE që janë në TESTDRIVE

Nëse jeni duke kërkuar për një shkollë shoferësh, këtu do të gjeni se cila Shkollë Driving ndodhet afër zonës tuaj.

Kërko për Autoshkolla

KONTAKTONI

Faleminderit për besimin që na keni treguar gjatë gjithë këtyre viteve. Ne do të jemi të lumtur të dimë nga komentet tuaja.

...
Pati një gabim në dërgimin e emailit, ju lutemi provoni përsëri!
Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Dërgoni